Соломия Збиглей - Silvestroff Studio

Соломия Збиглей

Соломия Збиглей
Анкета обновлена 11.09.21
Город проживания
Киев
Возраст ребенка 10 лет 7 месяцев
Игровой возраст
10-12
Тип внешности
европейский
Цвет глаз
зеленые
Цвет волос
светло-русые
Длина волос
длинные
Рост ребенка
155
Вес ребенка
38
Размер одежды
158
Размер обуви
38
Загранпаспорт
есть
Владение языками
  • русский
  • английский
Опыт съемок
очень большой опыт
Просмотров 2551
  • Соломия Збиглей Соломия Збиглей Соломия Збиглей Соломия Збиглей Соломия Збиглей Соломия Збиглей Соломия Збиглей Соломия Збиглей
  • Фильмография и съёмки

    2018 - Відеореклама для дитячого додатку Puppetmaster для пристроїв Apple;

    2019 - Рекламний кампейн для Vsi svoi kids;

    2019 - Зйомки для шкільної колекції  дитячого бренда Pamaranchi;

    2019 - Рекламний кампейн дитячого бренда одягу і взуття Miracle Me kids;

    2019 - Участь у Junior Fashion week дизайнер  Maryna Kozachenko, Miracle Me kids;

    2019 - зйомки для глянцевого журнала LK Magazine.

    2020 - Участь в англомовній виставі  "Musicians of Bremen" English Drama Theater;

    Липень 2020 - зйомки в історичному проекті, груповка;

    Серпень 2020 - зйомки у відеопрезентації приватної школи Midgard school;

    Вересень 2020 - рекламна зйомка для бренда Bubble Gum  Ukraine;

    Жовтень 2020 - рекламний кампейн дитячого бренда Miracle Me

    Грудень 2020 -зйомка для бренда  Miracle Me 

    Січень 2021- зйомка для  Kyivstar

    Березень 2021 - промо зйомка комп'ютерної гри, роль дочка

    Травень 2021 - участь в Junior Fashion week, рекламна відео- і фотозйомка для бренда Miracle Me

    Червень 2021 - зйомки в рекламному кемпейні для Lapin House Ukraine

     

     

     

     

  • Спецнавыки

    Живопис, вокал, гімнастика, англійська мова, сучасні танці, відвідує заняття з вокалу, акторської майстерності, кінної їзди, школу дитячої моди та дизайну.

Где искать кастинги и как подать заявку

Вы еще не в нашей компании? Присоединяйтесь! 


Silvestroff Studio • Copyright © 2012

Сейчас на сайте 2920 гостей и 19 пользователей